Prøvekjøring og tilbud!

På våre modeller prøver vi i løpet av året å ha nær sagt alle modeller for prøvekjøring alt etter hvor i sesongen vi befinner oss. Gatesykler er mest tilgjengelig på vårparten når de kommer for salg og det er kjørbart ute. Cross og enduro kommer nye på modeller for prøvekjøring sommer/sensommer. Kontakt oss på skjema under så ser vi hva som finnes av muligheter.

Modeller 2022/23

Hvilke modeller kunne du tenkt deg tilbud på?

Prøvekjøring - Tilgjengelige modeller

Modeller tilgjengelig for prøvekjøring varierer ofte, følgende modeller står klare i butikk for prøvekjøring.

Hvordan komme i kontakt med deg?

Når passer det?

Du må ikke velge tidspunkt hvis du ikke ønsker.

Vi trenger litt mer informasjon fra deg

Skal vi hjelpe deg med finansiering? Vi kan også tilby betalingsutsettelse i opp til 9 måneder, opp til kroner 75.000. Gebyr tilkommer.

Vi kontaker deg med status på tilgjengelighet for din nye KTM!

Vi hjelper deg videre

Hvorfor trenger dere mitt personnummer?

Vi trenger dette for å sende inn søknad for deg. All data som sendes inn her er kryptert, og brukes kun til søknad om finansiering hos våre sammarbeidspartnere, Santander og Cresco / DNB. Vi kontakter deg med ett uforpliktende tilbud på din lånesøknad.

Dette er en helt uforpliktende forespørsel, din informasjon vil ikke bli brukt i nyhetsbrev o.l med mindre du ønsker tilbud og informasjon om nye modeller og utstyr hos oss.

Ny Sykkel i år? Stort utvalg i vår butikk i Mysen, 50 minutter fra Oslo. Vi tilbyd finansiering og innbytte, og kommer du innom kan vi avtale en prøvekjøring på tilgjengelige modeller!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop