Bestille servicetime hos oss

Send oss en forespørsel på skjema under, sett opp ønsket tid. Så kontakter vi deg for beste ledige tid. Legg gjerne en bestilling i nettbutikken om du ønsker dette påmontert sykkel eller vil hente samtidig. Bare skriv inn tekst på bestillingen hva du ønsker.

Valgfritt, men ta gjerne med der det er nødvendig

VI ER SPESIALISTER

Ditt kompetansesenter for KTM, WP og Indian

Spinnin’ Wheel har 1800 kvm store lokaler på Mysen.

Vi har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som har lang fartstid i bransjen og spesialkunnskap på KTM, GasGas, Kawasaki, Indian og WP som vi hovedsak holder på med. Vi benytter i utgangspunktet bare originale deler så sant det ikke er snakk om spesialbygg. Dette sikrer at sykkelen din holder den samme høye kvaliteten som når den ble produsert. Be gjerne om tilbud på service eller en reparasjon ! Bruk kontaktskjema under her.

Dessverre er det slik at denne bransjen er ekstremt sesongvarierende. Ber om forståelse for at vi ikke kan eller har mulighet for å hjelpe alle omgående spesielt i månedene april, mai. Vi prøver ta unna så godt vi kan og gjør vårt beste for å hjelpe flest mulig. Prøv derfor å planlegg servicer og reparasjoner om mulig utenfor denne perioden !

Uansett hva du trenger hjelp til på KTM, GasGas, Kawasaki og Indian, kan vi ordne dette hos oss.

Vi er pr 2022 13 ansatte fordelt med 8 på verksted og 5 på salg/kontor/butikk. Vi treffes på tlf 69846300 i åpningstid. Utover det besøk vår nettbutikk eller benytt kontaktskjemaer her på nettsiden samt mail.

Motorsykkelsalg: mc@spinnin-wheel.com
Deler og utstyr: ordre@spinnin-wheel.com
Verksted: verksted@spinnin-wheel.com

Åpningstider:

Mandag : 10.00-16.00
Tirsdag : 10.00-16.00
Onsdag : 10.00-16.00
Torsdag : 10.00-19.00
Fredag : 10.00-16.00
Lørdag : Etter avtale

Telefontid:  11.00-16.00 (19.00 på torsdag)

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop