Bestille servicetime hos oss

Vi utfører service på samtlige merker

Send oss en forespørsel, så kontakter vi deg for ledig tid. Du kan også ringe oss for å booke en servicetime over telefon.

Valgfritt, men ta gjerne med der det er nødvendig

VI ER SPESIALISTER

Ditt kompetansesenter for KTM og Indian

Spinnin’ Wheel har 1800 kvm store lokaler på Mysen.

Vi har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som har lang fartstid i bransjen og spesialkunnskap på KTM og GasGas som vi hovedsak holder på med. Vi benytter i utgangspunktet bare originale deler så sant det ikke er snakk om spesialbygg. Dette sikrer at sykkelen din holder den samme høye kvaliteten som når den ble produsert. Be gjerne om tilbud på service eller en reparasjon !

Dessverre er det slik at denne bransjen er ekstremt sesongvarierende. Ber om forståelse for at vi ikke kan eller har mulighet for å hjelpe alle omgående spesielt i vår månedene mars, april, mai. Vi prøver ta unna så godt vi kan og gjør vårt beste for å hjelpe flest mulig. Prøv derfor å planlegg servicer og reparasjoner om mulig utenfor denne perioden !

Uansett hva du trenger hjelp til på KTM og GasGas, kan vi ordne dette hos oss.

Vi er pr 2019 9 ansatte fordelt med 5 på verksted og 4 på salg/kontor/butikk. Vi treffes på tlf 69846300 i åpningstid. Utover det besøk vår nettbutikk eller benytt kontaktskjemaer her på nettsiden samt mail.

Motorsykkelsalg: mc@spinnin-wheel.com
Deler og utstyr: deler@spinnin-wheel.com
Verksted verksted@spinnin-wheel.com

Åpningstider mandag, tirsdag, onsdag, fredag 10-16, torsdag 10-19, lørdag stengt men kan være oppe etter avtale i perioder.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop