Vi er din WP spesialist på service, salg og ombygging

Vi har mange års erfaring og dyktige fagfolk med spisskompetanse

Kjøp i dag, betal i vinter?

Vi hjelper deg med både lån og kreditt

Ønsker du å kjøpe deler nå, men kanskje det passer bedre å betale litt senere? Null problem! Vi hjelper deg gjerne med opp til 9 måneders betalingsutsettelse eller delbetaling gjennom vår sammarbeidspartner, Cresco.

Ønsker du ett uforpliktende tilbud?

Vi ringer deg opp igjen og hjelper deg videre!

Hvorfor velge WP til Cross og Enduro?

Hvorfor kjøpe cone walve framgaffel og trax bakdemper ? Vi har kjørt mye enduro og motocross. Originale dempere tilfredstiller de fleste behov. Men WP har tatt frem dempere som har vesentlig større kapasitet. De fungerer bedre over et større bruksområde, er tryggere og mere forutsigbare. En endurosykkel vil f.eks fungere mye bedre på en crossbane, en cross sykkel vil fungere bedre i enduroterreng. Du vil dermed bruke mindre energi og rett og slett kjøre mere med god sikkerhetsmargin. Du kommer lettere unna ekstremsituasjoner der du har feilbedømt fart og løype og kanskje også unngå en del skader som du ellers ville fått.

Hva sier kundene våre om WP

 • Vi har kjørt mye enduro og motocross. Originale dempere tilfredstiller de fleste behov. Men WP har tatt frem dempere som har vesentlig større kapasitet. De fungerer bedre over et større bruksområde, er tryggere og mere forutsigbare. En endurosykkel vil f.eks fungere mye bedre på en crossbane, en cross sykkel vil fungere bedre i enduroterreng. Du vil dermed bruke mindre energi og rett og slett kjøre mere med god sikkerhetsmargin. Du kommer lettere unna ekstremsituasjoner der du har feilbedømt fart og løype og kanskje også unngå en del skader som du ellers ville fått.

  Jon Grevæg Spinnin-Wheel AS / Daglig leder
 • Original dempere tilfredstiller manges behov men det finnes bedre alternativ. WP Apex dempere er for deg som ønsker det ypperste og strekke grenser vil du nå kunne få dempere med mye større kapasitet, er tryggere og mere forutsigbare.

  Jon Grevæg Spinnin-Wheel AS / Daglig leder

Hvorfor velge WP til racing og gatesykkel

Hvorfor bytte ut originale dempere på en offroad/gatesykkel. Original dempere tilfredstiller manges behov men det finnes bedre alternativ. WP Apex dempere er for deg som ønsker det ypperste og strekke grenser vil du nå kunne få dempere med mye større kapasitet, er tryggere og mere forutsigbare. Noen ganger kan den lille forskjellen bety mye, både når det kommer til kjøreglede, og trygghet samt komfort.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop